Alapítók

A SmartScale havonta megújuló on-line bérpiaci felmérést a Menedzsment Innovátorok Társaságának két tulajdonosa, Nánássy-Kassim Iris és Nánássy-Kassim András fejlesztette ki válaszul arra az égető piaci igényre, hogy a gyorsan változó munkaerőpiacon a lehető legfrissebb bérpiaci adatok legyenek elérhetők a döntéshozók számára.

Mi motivált minket a SmartScale kifejlesztésére?

Nánássy-Kassim András

HR vezetőként az autó- és elektronikai iparban eltöltött 14 év alatt saját bőrömön is tapasztaltam azt a kihívást, hogy friss bérpiaci adatok hiányában milyen nehézségekbe ütközik a versenyképes kompenzációs stratégia kialakítása és a munkaerő-hiányban érintett szakterületek pozícióinak betöltése. A SmartScale megalkotásában az motivált, hogy a friss bérpiaci adatokon túlmenően egy olyan praktikus megoldást dolgozzunk ki, mely a döntéshozók számára kifejezetten releváns adatokat, könnyen érthető formában és a megfelelő vállalatokkal való összehasonlíthatóságban tegye egyszerűen és gyorsan elérhetővé.

Nánássy-Kassim Iris

A HR Innovátor Díj és a Management Innovator Awards főszervezőjeként elkötelezett híve vagyok a menedzsment és HR gyakorlatok innovációjának. A SmartScale megalkotásában az motivált, hogy egy égető piaci problémára, a hagyományos megközelítést megkérdőjelező, új, innovatív megoldást dolgozzunk ki a magyarországi vezetők és HR szakemberek számára. Korábbi tudományos kutatási és tanácsadói hátteremből adódóan a SmartScale megalkotása során a fő cél az volt a számomra, hogy egy olyan gyakorlati és módszertani szempontból is megbízható bérfelmérési rendszert fejlesszünk ki, mely a magyar piaci sajátosságokat is figyelembe vevő, precíz munkaköri összehasonlításokat tesz lehetővé.

Vezető Szakértőnk

 

Frajna Piller Annamária

Szenior Kompenzációs és HR szakértő

Több évtizede dolgozom a szervezetek és munkatársaik fejlesztéséért különböző munkakörökben és szerepekben. A Hay Groupnál 8 évet töltöttem menedzsment tanácsadóként, amit meghatározónak tartok a munkakörök, bérrendszerek módszertani megközelítése szempontjából. Meggyőződésem, hogy a megalapozott szervezeti döntésekhez megbízható információk szükségesek, ezért a munkáim során ezek biztosítására törekszem. Szakterületeim: benchmark felmérések lebonyolítása, munkakör-értékelés, munkaköri rendszerek kialakítása, javadalmazás-menedzsment rendszerek elemzése és korszerűsítése, teljesítmény menedzsment rendszerek fejlesztése, kompetencia menedzsment rendszer kialakítása, a vezetők és munkatársak felkészítése a rendszerek alkalmazására.

 

Partnereink

 

Papp Gergely

Frontend developer
Auretto Works

Papp Zoltán

Backend developer
Auretto Works

Kuthi Anikó

Graphic designer
PONT5 Studio

Varga László

Excel szakértő
excel1.hu

dr. Kövecses Bettina

Jogi szakértő
Bird & Bird

SmartScale Nagyszerű, hogy itt vagy!
A regisztrációt április 10-én nyitjuk!
Várunk vissza 10-én!